lander87

Go hard or go home!

Mar 13, 2014 @ 13:51

Idag startar jag min diet mot en tajtare form inför resan till Rhodos i maj och inför sommaren. 3-4 månader av strikt diet & hård styrketräning. Längtar efter resultaten!  :D

Många av mina vänner undrar ju då hur jag har ätit och vad jag äter. Min resa började i augusti 2013 då jag kontaktade Niklas Wadman för hjälp med träning & kost. Kommer gå in djupare på vårat samarbete längre fram.

Vid starten den 3 augusti vägde jag 76kg & idag visar vågen 66.5kg

Detta är min utveckling på 6 månader av bra kost, träning & ingen alkohol. Min motivation har inte alltid varit på topp men jag har ändå staplat mig fram till gymmet & tänkt på vad jag stoppat i mig. Så från att vara olycklig med sig själv, må dåligt, känna sig i vägen, obekväm, trött är jag nu piggare, har mycket energi som kanske går till överdrivt ibland, mer självsäker och bekväm. Första målet har varit att komma ner i vikt men även öka muskelmassa och få synligare muskler.

Nu är nästa mål att komma ner i fett % & bli tajtare & få fram musklerna som finns därunder ;). Rätt & strikt kost, grym styrketräning & min målmedvetenhet ska ta mig dit! Kommer kötta på med detta i 3-4 månader. Skippar även alkoholen denna gång. Mår så mycket bättre utan.

Så hur ser då mitt kostschema ut? Jag äter efter periodisk fasta ( läs mer om detta här: http://fitnessguru.se/periodisk-fasta) vilket innebär att jag fastar 16 timmar & äter 8 timmar. Detta passar mig då jag inte är hungrig på morgonen och gillar att äta stora portioner! ;) ( skulle jag bli sugen på något frukost liknande burkar jag äta det som "lunch" med samma kcal innehåll.) Ska även tilläggas att detta kostschema är skräddarsytt för mig och enbart mig så detta ska ej kopieras! Vill bara visa er hur en typisk dag ser ut för mig.

Före träning: 1 st One Heat eller en Celcius ev en kopp grönt te med koffein
Under träning: Amino BCAA
Efter träning: One Whey eller One Whey Isolate proteinshake.

Lunch 12-13.00
150g kyckling/kalkon/fisk/lövbiff
200g blandade grönsaker (broccoli, haricot verts etc. )
50g Mini-keso
Kryddor
Ev Fitnessnudlar

Mellanmål 15-16.00
1 st banan el Proteinshake el Proteinbar
Alternativt 200g low fat grekisk youghurt med bär eller smoothies!

Middag 19-20.00
125g kyckling/kalkon/fisk/lövbiff/kött
100g bulgur/potatis/sötpotatis/rotfrukter/råris/fullkornspasta>
200g grönsallad
Kryddor
Alternativt Proteinpannkakor

Under fastan så får jag dricka valfri mängd kcal fri dryck, Vatten/Te/Pepsi Max/ Cola Zero etc.

Om sötsuget skulle bli för stort så blir det proteinfluff vilket passar perfekt under diet ! Går även att frysa in så det blir som glass! Mums! Då äter jag detta efter kvällsmaten.
http://fitnessguru.se/niklaswadman/99103-dagens-fluff


Så här har ni mitt schema! Det varierar väldigt mycket mellan olika kombinationer och håller mig mätt och belåten. Vem har sagt att diet ska vara tråkigt? ;)
I grund och botten så handlar allt om att ändra sin livsstil och sina kostvanor. Du kommer tacka dig själv längre fram.

 

Nu ska jag faktiskt roa mig med att baka blåbärs protein muffins! Mums!

xoxo / Ela

 

 

 

 

 

 

 

Comments (0)
CATEGORIESRecept (1)
OPTIONS