lander87

Träningsvärk med stort T

Mar 2, 2014 @ 19:16

Trotsade min träningsvärk och körde 60 min cardio idag. Gick lite trögt i början men sen så! Värken är ju som värst när man sitter still och inte har rört på sig ett tag. Så min gångstil idag kan vi väl likna något med att jag ser ut som jag bajsat på mig !

En klasskompis kommenterade på ett foto jag lagt ut på facebook igår. Fotot är från 2012 och är ett av alla mina försök av viktnedgång. När jag var som störst vägde jag 87kg. Det som är märkligt är att man inte ser sig själv som "stor".. Iallafall så började jag gå igenom många gamla foton på mig själv & hittade en massa spännande foton. Dock var denna viktnedgång inte den bästa kostmässigt och jag hade inte kört någon form av styrketräning.. iallafall inte på rätt sätt.

Men att se alla bilder från den tiden jag var som störst och vägde 87 kg är tufft. Vad tänkte jag på? Jag mådde inte alls bra och mycket fest & alkohol var det. Skräpmat, stora mängder, ingen träning...

Tack och lov så tog jag hjälp av en grym PT, Niklas Wadman! Hans scheman och pepp har gett mig de resultat jag har idag och jag vill verkligen se mer! It has become an addiction!

Dags för käk! På menyn ikväll så är det ugnsbakad lax, broccoli, sallad & keso! Mums!

Ha en underbar söndagskväll!

X0X0 / Ela

Comments (0)
CATEGORIESRecept (1)
OPTIONS